5 orë mban topin në këmbë: Rekordi që nuk po thyhet nga askush (Video)

Zhongleri anglez Matt Wolstenholme ka hyrë në librin e Guinness duke thyer rekord botëror në zhonglim me top.

Freestyleri anglez ka mbajtur topin 5 orë pa e lëshuar në tokë, madje duke u sillur gjatë gjithë kohës duke u sillur rreth fushës.
 
”Nuk ishte aspak e lehtë për mua. 5 orë ishin të gjata, jo vetëm për të ecur, por edhe pa ngrënë e pa pirë asgjë.

Dikush isha shumë i lodhur por vazhdoja dhe i’a dola” deklaroi Wolstenholme.

Gjatë kësaj kohe ai ka ecur plot 20 kilometra në këmbë duke mbajtur topin, pa i rënë asnjëherë në tokë.