7 vjeçari i cili shiste molla, bëhet me banesë të re (Fotot)

Visi, 7 vjeçar i cili shiste molla në Llabjan sot është gëzuar, pasi që është bërë me banesë të re.

Lajmin e bëri të ditur Halil Kastrati, përmes një postimi në Facebook.

“A ju kujtohet Visi 7 vjeçar qe shiste molla ne Llabjan. Ai me familjen e tij sot u be me banese te re. Eshte 7 vjeçar por çdo dite u mundonte te shiste molla per ti dale ne krah familjes se tij”, u shpreh Kastrati.

E gezofshi banesen e re. Eshte 7 vjeçar por çdo dite u mundonte te shiste molla per ti dale ne krah familjes se tij

Fotografia e tij beri jehone te madhe dhe bamiresit u pergjigjen ne shume menyra.

Edhe neve na u dhurua nje çeles per kete familje ndersa ne sot shkuam e vizituam, ju dhuruam çelesin e baneses se re dhe bashke me ta shkuam ne Gjilan ku dhe ja dorzuam banesen.