Arritja e policisë: Arrestojnë me sukses hajdutin e pulave

Prej moment kur në krye të ministrisë së Brendshme ka ardhur Sandër Lleshaj, k’rimi dhe d’roga kanë lulëzuar në vend.

Duket se nën urdhërat e tij policia e shtet ka shkuar drejt degradimit të plotë.

Shihen lart e poshtë për arritjet e tyre me video për gjobëvënie ndaj qytetarëve ndërsa nga ana tjetër janë pikërisht policët e Lleshit që filmohen duke hedhur valle në dasma duke mos kryer detyrën.

Në një situatë të tillë kur në vend lulëzojnë a’tentatet dhe përplasjet mes b’andave, ku s’kanë fund aksidentet rrugore apo personat e kapur me parcela d’roge, Lleshi dhe policët e tij e kanë mendjen të kapin Alfred Lushën, hajdun e tmerrshëm të pulave.