Beteja 4 ditore e popullit që kërkon pavarsi kundër pushtuesit (FILM)

Gjatë një periudhe 4 ditore, zhvillohet një betejë e ashpër midis milicisë koreane dhe forcave japoneze imperialiste në Mançuri të Kinës.

Milicia përfshin një mjeshtër shpatë dhe një qitës të zotin.

Shiko ketu filmin Fullscreen