Çifti bën dasëm në shtëpi, mysafirët bëjnë atmosferë në ZOOM

Kur pandemia frenoi planet e tyre të dasmës, një çift në LA nuk u frikësua aspak.

Ryan dhe Andrea Valderrama Samaniego fillimisht kishin planifikuar një dasmë të dielën, por masat e izolimit ia pamundësuan këtë gjë, por ata nuk u ndalën.

Ata u martuan të dielën në shtëpinë e tyre, dhe familjarët e miqtë i ndjekën përmes “Zoom”.

Andrea tha se gjithcka shkoi mirë, me shumë dashuri dhe të qeshura, dhë në fund mbaruam si zonja dhe zotëri Samaniego.

Ryan tregoi se edhe pse nuk e veshi fustanin e saj të përsosur të dasmës, ishte mirënjohese me blerjen online.

Këto ditë ka pasur mijëra anulime të martesave në të gjithë vendin.