Çifti shqiptar kapet “mat” mediat publikojn videon e vjedhjes (VIDEO)

Media greke ka publikuar një video me një çift shqiptarësh gjatë vjedhjes në supermarket. Një nga videot që drejtoi policinë greke në arrestimin e tyre qarkullon bashkë me të dhënat e arrestimit të tyre.

Bëhet fjalë për një çift që kryente vjedhjet ditore, si dhe dy burra, babë e bir që i vendosnin sendet e vjedhura në një depo nga dhe rishisnin produktet me çmimet e tregut.

Policia greke ka arrestuar pak ditë më parë të katër personat, madje çiftin duke vjedhur pije alkoolike.

Gjatë këtij viti, përfshirë karantinën, shqiptarët kanë kryer 116 vjedhje me 700 euro fitim në ditë.