Detajet e kontratës të Luis Suarezit me Juventusin

Marrëveshja mes Luis Suarez dhe Juventus është arritur.

Luis Suarez sipas të gjitha gjasave do të mbrojë ngjyrat e skuadrës së Juventus në sezonin e ri 2020/21.

Sipas raportimeve të ‘TyC Sports’, tashmë është kompletuar marrëveshja.

Kontrata do të jetë e vlefshme për dy sezone, me opsion për të vazhduar edhe të tretin.

Lojtari do të përfitojë 10.5 milionë euro për sezon, dhe tashmë i mbetet vetëm të kalojë testin e gjuhës, për të pasur akses në pasaportë.