Elona e vogël lutje shqiptarëve: Më ndihmoni të eci! Shoqet ecin, unë jo

Elona e vogël lutje shqiptarëve: Më ndihmoni të eci! Shoqet ecin, unë jo.

Elona eshte vetem 6 vjece, dhe i duhen 23 mije euro te beje dy operacione ne Turqi.