Emocionuese, lopa ndjek makinën pasi i marrin të voglin (Video)

Instikti i nënës është provuar mjaft herë që është i dukshëm dhe tek kafshët.

Rasti i fundit është ajo e një video të postuar nga New York Post, një nga mediat më të vjetra amerikane.

Në pamje duket lopa e cili gjurmon të voglin. Viçin e kanë marrë për ta th’errur, thotë gazeta, dhe e ëma nuk i ndahet makinës.