Foshnja e shurdhër dëgjon zërin e nënës për herë të parë (VIDEO)

E lindur e shurdhër, Annabelle Lawrence mori dy pajisje për dëgjim dhe kur u aktivizuan, ajo u gëzua tej mase.

Kur nëna e saj Sarah Jo e pyeti nëse po e dëgjonte, foshnja tre-muajshe u gëzua shumë, duke qeshur.