Fotot prekëse të vogëlushit shqiptar i cili qan me lot në kufi me Greqinë

Ka’osi që ka përfshirë pikën kufitare të Kakavijës ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve.

Njerëz të lodhur, të stresuar, pa gjumë, pa ngrënë, me sytë nga shteti për zgjidhje, këto janë pamjet që na kanë ardhur nga Kakavijë gjatë 5 ditëve të fundit.

Por “vulën” kësaj situate ia vënë fotot e mëposhtme. Një djalë i vogël, me l.ot në sy, i lodhur nga prijta e madhe në kufi, mban shtrënguar në gj.oks pasaportën shqiptare.

Ai bashkë me të afërmit e tij i bindet urdhrit të policisë shqiptare duke qëndruar në radhë. Ndërkohë, në një moment dorëzohet, ulet në gjumë dhe nis të qajë.

Nuk dihet sesa netë ka qëndruar djali në Kakavijë. Ajo që dihet është se ai është zhg.ënjyer nga shteti shqiptar, nga i cili ka shpresuar çdo minutë dhe orë se do ta zgjidhë këtë situatë.