Frika nga coronavirusi – njerëzit në Kinë përdorin këmbët për tu përshëndetur, në vend të duarve

Njerëzit në Kinë kanë braktisur shtrëngimet tradicionale të duarve dhe kanë filluar të përshëndeten njëri-tjetrin duke “i lidhur këmbët” për të shmangur përhapjen e coronavirusit.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për pamjet që tregojnë se si banorët e vendit përdorin këpucët e tyre për të prekur këpucët e të tjerëve, ndërsa takohen gjatë krizës shëndetësore.