Gabimi i tmerrshëm nga mbrojtja Shqipërisë (VIDEO)

Shqipëria është duke humbur 0-1 në ‘Air Albania’.

Donatas Kazlauskas ka shfrytëzuar një gabim të mbrojtjes së Shqipërisë dhe daljes së Thomas Strakoshës, për të realizuar për 1-0 në minutën 51-të.