Gjesti i Tysonit nxitë përleshje masive, grushte e shkelma (Video)

Mike Tyson është duke u stërvitur fort për tu kthyer në ring, në boks, në moshën 53 vjecare, për një ndeshje bamirësie dhe po mundohet të tërheqë nga vetja gjithë vëmendjen e duhur.

Nuk është e rastësishme dalja në spektaklin e Wrestling, 10 vjet nga prezantimi i fundit, në episodin AEW Dynamite, në të cilin krijoi një sherr ekzemplar.

Ka qenë një skenar i kthimit pas në kohë, të njëjtën gjë që Tyson do të bëjë në boks, duke u ndeshur me Evander Holyfield, kundër të cilit ka humbur dy herë.

Kështu, edhe në Wrestling, Iron Mike ka zgjedhur të njëjtin kundërshtar të 10 viteve më parë: Chris Jericho, që e kishte mundur në 11 janar 2010.