Gjyshja e takon nipin, por nuk guxon ta përqafoj për shkak frikës nga virusi (VIDEO)

Një gjyshe e sëmurë kishte dalë nga shtëpia për të takuar pas dy muajsh nipin e saj. Megjithatë frika nga Koronavirusi e ka ndaluar ta përqafojë.

“Jam gjyshja, jetojmë më vete. Ka dy muaj që s’ka dalë dhe unë e kam kërkuar që ta takoja se nuk duroja dot më.

Tani mezi po i rri larg, se pastaj po u sëmur pse të më ngelet mua barra”, u shpreh gjyshja.