Historia prekëse e të dy sapo-martuarve, që qëndrojn 50 vite larg njëri tjetrit

Një vështrim brenda historisë së dy sapo-martuarve që ndahen nga njëri-tjetri dhe kalojnë gjysmëshekullin tjetër të jetës së tyre duke u përpjekur të ribashkohen.

Nijazin dhe Gjeneta i ndane l’ufta dhe kalojn 50 vite duke e kerkuar njeri tjetrin.

Shiko ketu filmin Fullscreen