Edhe kampionati i këtij shtetit drejt anulimit

Kryeministri i Francës, Edouard Philippe, ka potencuar se sezoni aktual i futbollit në Ligue 1 dhe Ligue 2 nuk do të jetë në gjendje të fillojë deri në muajin shtator, shkaku i koronavirusit.

Sezoni aktual i futbollit në Francë, shumë shpejtë pritet të anulohet.

Një shtyrje e tillë dërgon në detyrim për përfundimin e këtij sezoni, diçka që tashmë e ka bërë Holanda.

Ligue 1, do të jetë liga e parë nga pesë ligat kryesore që anulon këtë sezon.