Këto janë qytetet e Kosovës me më shumë të prekur me koronavirus

Sipas informacioneve zyrtare në Kosovë tanimë zyrtarisht numri i të infektuarve me koronavirus ka arritur në 362 raste.

Me numrin e të prekurve prinë komuna e Malishevës e cila ka 69 raste të konfirmuara me koronavirus.

Në vazhdim gjeni listën e plotë me emrat e qyteteve dhe shifrat e të prekurve në to:

Malisheva 68 raste,

Ferizaji 55 raste

Prishtinë 47 raste

Mitrovica veriore 23 raste

Vushtrria poashtu 23

Prizreni 23

Gjilani 21

Vitia 18

Kamenica 14

Gjakovë 10

Hani i Elezit 7

Peja 6 raste

Suhareka 5

Podujevë 4 raste

Klinë 4

Fushë-Kosovë 4

Skenderaj 3

Lipjan 1

Shtime 1

Drenas 1

Rahovec 1

Istog 1.

Përpos 362 rasteve të shënuara si të infektuar në Kosovë, numri i të shëruarve është 59 kurse shtatë të tjerë humbën jetën, e shumë prej komunave u futën në karantinë shkaku i numrit të madh të të infektuarve.