Këto janë vendimet e UEFA-s për të gjitha kampionatet evropiane

Keto jane vendimet e UEFA-s dhe mbarëvajtjen e futbollit evropian, në kohën kur pandemia e koronavirusit po përhapet me të madhe.

Sipas vendimeve, ndeshja mes Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës do të zhvillohet në muajin qershor, dhe jo më 26 mars ashtu si pritej.

Mëtej, Kampionatin Evropian është shtyrë për një vit, derisa më poshtë i keni të bashkangjitura në foto të gjitha vendimet.