Këto mosha dhe persona duhet të kujdesen më shumë nga koronavirusi (Foto)

Koronavirusi ka filluar të përhapet shpejtë në shtete të ndryshme.

Ky virus që po përhapet me një shpejtësi të madhe tashmë duket se nuk po gjendet një mënyrë për ta kontrolluar, por vetëm po merren masa për tu kujdesur në maksimum.

Numri i të v’iktimave në të gjithë botën ka shkuar 2362 dhe dy prej tyre janë nga Italia.

Numri i personave të prekur në të gjithë botën ka arritur në 78 mijë, transmeton Living.

Por sipas statistikave të kryera nga shkencëtarët kinez personat që duhet të kujdesen më shumë janë këto më poshtë: