Shqiptari ndiqet nga policia zvicerane si në filma (Video)

Një 30-vjeçar shqiptar derisa arratisej u përballë me një ndjekje të egër të policisë në zonën Aarau.

Për disa minuta i arratisuri shkaktoi manovra të rrezikshme dhe madje edhe bllokuesi me gozhda nuk mund të ndalte veturën e tij ne ikje.

Në një video publikuar nga “Blick” shihen tri vetura të policisë duke e ndjekur shqiptarin derisa ai iu shmanget baskive.