Krijoni maskën tuaj mbrojtëse për disa sekonda (Video)

Ndërsa koronavirusi përhapet në të gjithë botën, paniku rritet dhe ka mungesë të maskave.

Shikoni një video të shkurtër se si të bëni një maskë në disa sekonda.

Gjithçka që ju nevojitet është një pecetë dhe dy goma. Ajo që duhet të dini është se duhet ta ndërroni shpesh këtë maskë.