Kryetari i kësaj komune shpërndanë maska falas për qytetarët (VIDEO)

Bali Muharremaj vazhdon të jetë kryetar me plot iniciativa të mira.

I pari i Suharekës ka shpërndarë gjatë ditës së sotme maska falas për qytetarët kudo në qytet.

Bashkë me komandantin e Policisë në Suharekë, Muharremaj ka ngritur vetdijen tek qytetarët që të bartin maska duke i dhuruar ato falas.

Në rrugë, në lokale, dhe kudo, Muharremaj i ka prirë iniciativës për dhënien e maskave falas për qytetarët.