Kush lëviz me veturë i pa autorizuar i bllokohet mjeti dhe tri vjet heqje patente

Ministrja Ogerta Manastirliu ka bërë me dije masat administrative që do të kenë personat që nuk zbatojnë rregullat e caktuara nga qeveria në Shqipëri.

Sa u përket personave që dalin në qarkullim pa autorizim u hiqet patenta për 3 vjet.

“Drejtuesit e automjeteve, të cilët nuk zbatojnë ndalimin e qarkullimit të mjeteve të transportit, publik dhe privat, përfshirë automjetet private, në zonat dhe oraret e përcaktuara nga organet kompetente, dënohen me heqje të lejes së drejtimit për një periudhë tre vjeçare dhe me bllokim të mjetit.

Nga ky rregull përjashtohen personat e autorizuar nga organet kompetente”, ka deklaruar Manastirliu.