La në det 17 vjeçaren! Indrit Bajraktari do të bëhet baba, dalin fotot me bashkëshorten e tij në Angli (FOTO)

Indrit Bajraktari, i riu i cili është nën a’kuzë për të paktën tre vepra p’enale për v’dekjen e 17 vjeçares Enisa Doda dy ditë më parë në Velipojë, është i martuar në Angli, madje në pritje për tu bërë baba.

I riu, i cili kishte disa ditë që kishte mbërritur në vendlindjen e tij për të kaluar disa ditë pushimi me të afërmit, dyshohet se ishte njohur në rrjetet sociale me vajzen minorene.

Sipas raportimit të syri.net, bashkëshortja e 25 vjeçarit, Almudena Bajraktari është shprehur se është shtatzënë, ndërsa ka bërë publike dhe fotot me të riun, tashmë nën a’kuzè.

Sipas saj, bashkëshorti i kishte thënë se do të largohej disa ditë për të takuar të afërmit e tij, ndërsa ende nuk janë sqaruar rrethanat e njohjes dhe takimit me Enisa Dodën.

Kjo e fundit u gjet 2 ditë më parë e pa jetë në ujërat e plazhit të Velipojës, ndërsa policia pak orë më pas i vuri p’rangat 25-vjeçarit Indrit Bajraktarit, të riut i cili kishte marrë me qera një motor uji për të bërë një xhiro bashkë me vajzen.