Lincoln – Prishtina nuk zhvillohet – UEFA vendos për fatin e ndeshjes

UEFA ka pezulluar ndeshjen ndërmjet Lincoln dhe Prishtinës, e paraparë të zhvillohet në kuadër të kualifikimeve për Ligën e Evropës.

Prishtina nuk është paraqitur fare në fushë për shkak se nuk ka pasur mjaftueshëm futbollistë.

Ndeshja anulohet. Takimi nuk do të luhet pasi Prishtina nuk doli në fushë, për shkak të tetë rasteve me virus dhe pamjaftueshmërisë së lojtarëve negativ.

Tani rasti kalon në duart e Komisionit Disiplinor të UEFA-s.