Liverpool ka bërë një gjest shumë human, për të ndihmuar njerëzit nga koronavirusi

Liverpool ka bërë një gjest shumë human, ata kanë mbështetur një iniciativ bamirësie që është bërë  për shkak i koronavirusit, duke dhuruar 45 mijë euro.

Kjo iniciativë është duke u bërë për shkak të situatës që është duke e kaluar edhe Anglia si shkak i koronavirusit.

Andaj kanë filluar iniciativa që të grumbullohet ushqim për personat të cilët kanë nevojë.

Po ashtu është treguar që futbollistët e Liverpool nuk e kanë për herë të parë që kanë ndihmuar dhe kanë treguar mbështetjen e tyre.