Lutja e nënës për shtetin shqiptar: Më lejoni ta dërgoj djalin e sëmurë, për shërim në Itali (VIDEO)

Një mesazh ka mbërritur në redaksinë JOQ Albania, ku thuhet se një fëmijë tre vjeç vuan nga një sëmundje e rrallë në zemër dhe ka nevojë urgjente për transplant.

Në mesash thuhet se familja e tij është lidhur me nje fondacion që ka marrë përsipër kurimin e fëmijës në Itali.

Por problemi është hasur nga shte shqiptar, pasi nuk po lejon kalimin e tij nga Shqipëria drejt Italisë.

Ndërkohë sqarohet se familja e fëmijës kërkon vetëm që shte shqiptar ta lejojë të shkojë në shten fqinj, dhe të gjitha shpenzimet do t’i kryejnë vetë.