Maskat më të pazakonta në botë

Maskat më të pazakonta në botë. Koronavirusi ka pushtuar të gjithë botën ku deri më tani janë të prekur nga koronavirusi 1 250,000 dhe mbi 69,000 të v’dekur.

Njerëzit prej kohësh po ankohen se maskat kanë mbaruar apo janë shumë të shtrenjta nëpër farmaci.

Gjithsesi këta persona kanë vendosur që të përdorin maska nga më të ndryshmet.