Meçi mes Petrit Mazrekaj dhe birit të Arkanit do të ndodhë, këto janë detajet e fundit

U përfol shumë për meçin mes Petrit Mazrekajt dhe birit të k’riminelit Arkan,Veljko Raznatovic në boks, por në fund nuk u realizu.

Mosmarrëveshjet rreth lokacionit të përballjes dhe jo seriozitetit të Raznatovic ndikuan që gjithçka në fund të deshtonte.

Sidoqoftë, Mazrekaj ka zbuluar zhvillimet e fundit përmes një statusi në Facebook dhe duket se më në fund meçi i shumëpritur do të zhvillohet.

Më poshtë, postimi i plotë i Mazrekajt: