Milot Rashica tregon se çfarë profesioni do të kishte nëse nuk do të ishte futbollist

Milot Rashica ishte mysafir në emisionin Ndrrimi i Natës në Klan Kosova.

Rashica ka folur për karrierën, jetën dhe ëndrrat që i ka të i realizojë.

Ai tha se ndër ëndrrat më të mëdha të tij është edhe kualifikimi i Kosovës në Kampionatin Evropian.

Futbollisti i Kosovës dhe i Werder Bremenit foli edhe rreth profesionit që do ta ushtronte poqëse nuk do të ishte futbollist.

Ai në NIN tha se do të ishte stomatolog, një profesion që e kryen babai i tij.