Mjeku: Nëse i keni këto tre shenja, mund të jeni prekur nga koronavirusi

Drejtori i Institutit të Shëndetit Publik, Naser Ramadani ka deklaruar se vetëm gjatë ditës së djeshme kanë testuar 45 persona për infektim eventual me koronavirus.

“Janë gjithsej 140 raste, prej tyre 3 pozitiv. Në do të vazhdojmë punën për testim. Por kam një apel për gjithë qytetarët.

Nëse keni temperatur mbi 38 gradë, kollitje të thatë dhe vështirësë më frymarrje atëherë duhet të merrni masa. Nëse i kanë këto shenja, le të lajmërohen në numrat kontaktuese. Dje janë paraqitur mbi 500 thirrje”, ka thënë ai.