Njihuni me vajzën e cila ka zgjedhur të bëhet berbere për meshkuj (Video)

Mjellma Selimi ka zgjedhur të bëhet berbere për meshkuj dhe mënyra se si nisi ishte krejt spontane raporton T7.

Mjellma tregon se paragjykimet nuk kanë munguar për përzgjedhjen që ajo ka bërë.

Mjellma shton ndër të tjera se ajo do të vazhdoj të ndjek ëndrrën e saj, që një ditë të jetë berbere profesioniste, duke lënë anash çdo paragjykim dhe çdo sfidë.