Pamje sa njëmijë fjalë, bota nën “pushtetin” e koronavirusit (Fotot)

Extremely light traffic moves along the 110 Harbor Freeway toward downtown mid afternoon, Friday, March 20, 2020, in Los Angeles. Traffic would normally be bumper-to-bumper during this time of day on a Friday. California Gov. Gavin Newsom is ordering the state's 40 million residents to stay at home indefinitely. His order restricts non-essential movements to control the spread of the coronavirus that threatens to overwhelm the state's medical system. He called up 500 National Guard troops Thursday to help with distributing food. (AP Photo/Mark J. Terrill)

Koronavirusi ka bërë që miliona njerëz në të gjithë globin të izolohen në shtëpi.

Ndonëse kjo masë shikohet si mënyra më e mirë për të shkëputur zinxhirin e infektimit, nga krahu tjetër nga kjo situatë ka përfituar dhe natyra.

Nuk na ndodh shpesh që të shohim rrugë të boshatisura, sheshe të qyteteve monopole, të “shurdhëta” nga mungesa e njerëzve.

Këtë mund ta shkaktonte vetëm një pandemi si e koronavirusit të ri. Për më shumë ju ftojmë të shikoni fotografitë e mëposhtme.