Pamje të dhimbshme nga ajo çka la pas shpërthimi në Bejrut

Një shpërthim i fuqishëm ka shkundur Beirutin e Libanit dje pasdite duke shkaktuar rreth 100 v’dekje dhe mbi 4 mijë të plagosur.

Kjo fatkeqësi e libanezeve dyshohet që erdhi nga shpërthimi i disa rezervave me kimikate të rrezikshme në një port të Beirutit.

Pamjet që vijnë nga atje janë të tmerrshme dhe të dhimbshme, po ashtu të rënda për njerëzit e ndjeshëm.