Prizrenalit: S’ka virus, rren është (Video)

Në ambiente të mbyllura, në institucione publike, private, në biznese e shërbime të ndryshme është e detyrueshme mbajtja e maskës dhe distanca 2 metër nga njëri-tjetri.

Por, sot ende një pjesë e tyre refuzojnë ta mbajnë, pasi nuk e pranojnë situatën, as ekzistencën e virusit.