Ramazani fillon nesër, ky është orari i syfyrit dhe iftarit të parë

Sipas kalendarit mysliman, muaji i Ramazanit fillon më 24 prill dhe dita e parë e Fiter Bajramit është me 24 maj.

Do të mbetet të shihet nëse deri atëherë, do të kalojë edhe izolimi nga pandemia. Ajo që dihet deri tash është se xhamitë dhe kishat kanë mbyllur për besimtarët vaktet e lutjeve.

Më poshtë e gjeni vaktinë e Ramazanit për Kosovën për këtë vit.