Refuzoi vënien e maskës, gruaja tërhiqet zvarrë nga policia (Video)

Një grua në Francë që nuk pranoi të vinte maskën, pati një p’ërplasje me autoritetet policore ditën e djeshme.

Gruaja u tërhoq zvarrë nga katër oficerë dhe përfundimisht u fut në një makinë policie, duke u përballur me akuzat e dh’unës kundër policisë.

Kryebashkiaku i Aubenas kishte urdhëruar mbajtjen e detyrueshme të maskave për të l’uftuar përhapjen e sëmundjes, shkruan Daily Mail.

Franca filloi të lehtësojë bllokimin në fillim të këtij muaji, por zyrtarët kanë paralajmëruar se ai mund të rivendoset nëse është e nevojshme.