Shikoni çka bën puntori, pasi shefi ia vonon rrogën (VIDEO)

Një burrë bllokoi një rrugë afër një stacioni të metrosë.

Si pasojë, një kamion me rimorkio e bëri të pamundur lëvizjen e makinave dhe tramvajeve në një rrugë shumë të ngjeshur.

Sipas mediave, burri bllokoi rrugën për shkak të mos pagesës së pagës nga punëdhënësi i tij, gjë të cilën ua tha kalimtarëve, derisa gjendej në “kulmin” e kamionit.

Dhe pas veprimit të tij, që zgjati rreth gjysmë ore, erdhi deri te një marrëveshje.

Punëdhënësi arriti të arrijë një marrëveshje me shoferin, kamioni u hoq, trafiku u normalizua dhe policia intervistoi protestuesin.