Shikoni reagimin e shpejt të pastrueses, shpëton fëmijën nga shpërthimi në Bejrut

Dy shpërthime të fuqishme shkaku i së cilave ende nuk dihet kanë goditur mbrëmë kryeqytetin e Libanit, Bejrutin.

Nga këto dy shpërthime të fuqishme, të cilat patën fuqinë e një tërmeti 3.3 shkallësh kanë mbetur të v’dekur mbi 100 persona dhe mbi 4000 të tjerë janë plagosur.

Shpërthimet e djeshme janë krahasuar me ato në Hiroshima dhe Nagasaki, derisa pamjet nga Bejruti janë apokaliptike.

Shikoni reagimin e shpejt të pastrueses, shpëton fëmijën nga shpërthimi në Beirut.