Shqipëri: Gruaja tenton të hidhet nga kati i katërt (Video)

Një grua në Fier ka tentuar të hidhet nga kati i katërt.

Shkak për këtë është bërë prishja që do t’i bëhet shtesës së saj në një pallat në qendër të Fierit.

Forcat e policisë negociuan me gruan, e cila kërcënonte se do të hidhej dhe pas përpjekjeve të policisë, ajo është futur brenda. Në mbështetje të efektivëve erdhën edhe forcat zjarrfikëse.