Shqiptarët shpenzojnë mijëra euro për dasma (VIDEO)

Shqiptarët ende vazhdojnë ta ruajnë traditën sa i përket përkushtimit për ahengje familjare e dasma. E kur jemi te kjo e fundit, pavarësisht shpenzimeve marramendëse, këtu nuk bën assesi të kursehet.

Mijëra euro harxhohen për një natë, e cila për shumë çifte konsiderohet e paharruar.

Sipas disa kalkulimeve, një dasmë ka kosto deri në 10 mijë euro, madje nëse flasim për një organizim të përmasave më të vogla.

Por nëse flasim për dasma me një numër më të madh të të ftuarve dhe një organizim më të veçantë, shpenzimet mund të shkojnë deri në 30 mijë euro e më shumë.