Shqiptari bën zbulimin e madh, tregon cili shtet e shpiku koronavirusin (VIDEO)

Jofiel Koço astrologu i njohur shqiptar ka qenë pjesë e emisionit “ThumbON” për të bërë disa parashikime mjaft interesante mbi kornavirusin. Ai shprehet se koronavirusi ka dalë nga një laboorator amerikan për t’u hakmarrë ndaj Kinës dhe Irani.

Fatma Haxhialiu: Po si ka dalë, ka ndonjë teori?

Jofiel Koço: Vjen nga një laboorator. Ekziston një kompani konglomerat e përhapur në të gjithë botë, për të cilën është zhvilluar edhe një film nëse e keni parë “Resident Evil” dhe quhet umbrela.

Kjo organiozatë që merret me bio inxhinierinë dhe farmacetukën aty bëjnë shpikjet shkencore më të fundit.

Shpikin viruse, shpikin vaksina, elementë se si mund të bëjnë ndryshimin e geneve të njeriut dhe çdo gjë që lidhet me farmaceutikën dhe bio inxhinierinë lidhet me umbrelën.