Të pakënaqur me mënyrën se si e menaxhoi pandeminë, punonjësit shëndetësor ia kthejnë shpinën kryeministres (Video)

Kryeministrja belge Sophie Wilmes nuk është pritur edhe aq mirë nga punonjësit shëndetësor të spitalit Sain-Pierre në Bruksel, raporton The Guardian.

Gjatë vizitës zyrtare në këtë spital, punonjësit shëndetësor ia kthyen shpinën derisa veturën në të cilën ajo gjendjes dhe të tjerat që e shoqëronin po parakalonin pranë tyre.

Qeveria belge ishte kritikuar mjaft shumë nga qytetarët për mënyrën se si e kanë trajtuar krizën e pandemisë së koronavirusit.

Me të mbërritur në oborrin e spitalit, punonjësit i kthyen shpinën veturave duke u sillë kinse asgjë nuk po ndodh si shenjë proteste për mos njohjen e mjaftueshme të përpjekjeve të tyre gjatë pandemisë.