Thyejnë karantinën dhe dalin jashtë: Mjaft më me gënjeshtra (Video)

Brazilianët shkelin ndalimet dhe izolimin! Dalin nëpër rrugë, nuk duan më të qëndrojnë në karantinë!

“Kë të dëgjojmë ne, Bil Gejtsin ose mercenarët e tij!? Turp ju qoftë për gënjeshtrat e juaja dhe mashtrimin tuaj ndaj njerëzve mes manipulimeve mediale”, njofton news33.

Këto janë vetëm disa nga komentet e bëra nga brazilianët që vërshuarn rrugët!