Tifozët e klubit gjerman japin shembullin më të mirë se si duhet të ruhet shëndeti publik

Shchalke humbi dje një ndeshje miqësor ndaj Verl me rezultatin final në 4:5.

Por, kjo nuk kishte fare rëndësi nëse shikohet disiplina e tifozëve gjerman në shkallët e stadiumit.


Pavarësisht rezultati jo në favorin e tyre, tifozët e Schalkes respektuan rregullat e vendosur nga qeveria atje për mbrojtje nga koronavirusi.

Me maskë dhe në distancë nga një metër, tifozët e klubit gjerman dhanë shembullin më të mirë se si duhet të ruhet shëndeti i të tjerëve.