Trajneri i njohur: Ne u kthyem tek paraja, lakmia, fuqia duke harruar…

Gjermania është një nga vendet pritëse të Kampionatit Evropian të futbollit, i cili ishte planifikuar të mbahej në vitin 2020, por është shtyrë për një vit më vonë, shkaku i virusit.

Trajneri i Kombëtares së Gjermanisë, ka dërguar një mesazh të fuqishëm, në këtë krizë botërore.

“Ditët e fundit më kanë nxitur të mendoj thellë”, nis mesazhin Low.

“Me duket se e gjithë bota po përjeton këtë. Kam një ndjenjë që natyra ka kundërshtuar edhe sjelljen njerëzore.

Sepse mënyra se si ne kemi jetuar dhe punuar viteve të fundit ka qenë e paqëndrueshme”.

“Ne u kthyem tek paraja, lakmia, fuqia dhe fitimet më të larta të mundshme. Ne nuk ishim aspak të interesuar për urinë botërore, katastrofat natyrore.

Tani jemi ballafaquar me diçka që drejton gjithçka, më në fund e kemi kuptuar se çfarë është më të vërtetë e rëndësishme në jetë”, ka shtuar Low.