UEFA ka konferencë të rëndësishme sot, do të diskutohet për rikthimin e futbollit

UEFA do të ketë një video-konferencë sot me Shoqatat Evropiane të Futbollit.Vazhdimi i sezonit aktual 2019-2020 do të jetë tema kryesore në konferencën e UEFA-s.

Vënia në dyshim e sezonit 2019-20 tani thuhet se është tavolinës së bisedimeve, ngase UEFA do me çdo kusht që sezoni të përfundojë në të gjitha kampionatet evropiane.

Me shumë gjasa, të gjitha kampionatet do të vazhdojnë të luhen me dyer të mbyllura, ndërsa koha e fillimit do të jetë përgjegjësi në Federatat përkatëse.

Poashtu, në konferencën e UEFA-s do të diskutohet edhe për afatin kalimtar të transfereve dhe për kontratat e futbollistëve.