Veprimi që bëri ky polic për këtë vogëlushe ka prekur zemrat e të gjithëve

Kur polici Struck u thirr në skenën e një a’ksidenti fatal me veturë, aty ai gjeti një vajzë 2-vjeçare vetëm dhe të frikesuar.

Vetura e familjes së saj ishte sh’katërruar plotësisht dhe familja ishte hedhur nga vetura, duke v’rarë në vend babin e saj.

Menjëherë, Struck aktivizoi instinktin e tij prej babai, e kapi vajzën dhe e largoi atë nga vendi i a’ksidentit, duke menduar se çfarë do të bënte ai nëse vajza e tij do të ishte në këtë situatë.

Në mes të skenës zemërthyese në Brighton, Kolorado, SHBA, ky polic bëri me gisht kah qielli duke e mbajtur vajzën në krah dhe filloi të këndonte, për ta shpërqendruar vajzën nga skena e frikshme.

Duke e bërë këtë, dikush e fotografoi atë dhe fotografia më pas ishte bërë hit në rrjetet sociale. Në një video të publikuar në YouTube, tregohet historia prapa kësaj fotografie prekëse.