VIDEO/ Çfarë po ndodh në televizionin shqiptar, të ftuarit ”kapën” në emisionin e drejtpërdrejtë

Në televizionin Klan Kosova ka filluar emision humoristik “Stupcat”, aty u biseduan për të drejtat e shqiptarëve dhe Serbve në Kosovë ku aty thuhet se u dhan shum të drejta minoriteteve sesa qytetarëve kosovar.